Over mij

Het ‘Catchii’ blaadje wordt meegevoerd door de wind, reist de hele wereld over op zoek naar inspirerende landen. 

Het Catchii blaadje

Over Catchii

Wanneer het ‘Catchii’ blaadje een bijzondere bestemming heeft ontdekt, dwarrelt het neer en neemt de omgeving in zich op. Voor deze collectie is het ‘Catchii’ blaadje neergestreken in de natuur van Zuid-Afrika, waar de Nederlandse ontwerpster Femke Zwaan geïnspireerd werd door de kleurrijke exotische vogels, flamingo’s en insecten.

Het servies wordt gesierd door pauwen, papegaaien, kraanvogels en lovebirds die van het ene naar het andere bord vliegen. De verschillende artikelen laten zich goed met elkaar combineren en zorgen juist door de combinatie, telkens per dessin in tweevoud, voor een sprekend geheel.

Femke en Catchii

Over Femke

Na jarenlang bij diverse multinationals gewerkt te hebben als marketeer, besloot ik in 2014 mijn creatieve droom te volgen door homeware label Catchii op te richten.

Altijd al maakte ik schilderijen. Tot mijn huis vol stond met grote doeken, kwam ik op het idee om aardewerk te gaan beschilderen. Op het moment dat ik nachtenlang in opdracht borden aan het beschilderen was, ben ik in zee gegaan met een zeefdrukker, die mijn gedetailleerde en kleurrijke illustraties als de beste op mijn serviezen kan aanbrengen. De eerste collectie Catchii homeware was niet veel later een feit.

Daarnaast ben ik ook interior designer. Mijn droom is om mensen blij te maken met mijn vrolijke dessins en interieurs een boost te geven met kleurrijke serviezen.

Webshop

Bekijk onze prachtige producten, met handgeschilderde ontwerpen van Femke Zwaan!